За въпроси, информация и поръчки, ние сме тук, готови да отговорим на всички Ваши запитвания свързани с шивашки услуги и шиене на ишлеме.

Адрес на шивашка фирма Руже:

Руже Текстил ЕООД

гр. Ивайловград

ул. Драбишенско шосе 93

Телефон за Запитвания и Поръчки:

Тел. 0888 078 995

Очакваме с интерес да се свържете с нас и се надяваме, че ще имаме удоволствието да работим заедно.

Руже Текстил ЕООД

    Руже Текстил е утвърдена шивашка фирма, специализирана в областта на шиенето на ишлеме. С близо 25 години опит в индустрията, ние предлагаме широка гама от услуги, включително производство на работно облекло, униформи, спално бельо и различни видове конфекция. Нашият производствен цех се намира в гр. Ивайловград и е оборудван модерна техника, гарантираща прецизност и качество във всяка поръчка.

    Нашата екип от 35 професионалисти включва технолог, отговорник за контрола на качеството (ОТК), организатор на производството, гладачи и шивачи, всички те са предани на своята работа и винаги готови да отговорят на индивидуалните и специфични нужди на нашите клиенти.

    В Руже Текстил, ние сме ангажирани с предоставянето на изключително качество и услуги, пригодени към нуждите на всеки клиент. Без значение дали става въпрос за стандартни или персонализирани дизайни, ние гарантираме, че всеки артикул, изработен от нас, е изпълнен с професионализъм и внимание към детайла.